Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Ukens Vintips fra Global Wines AS

På vår reise i Sør Afrika, kom vi over mange små og utrolig dedikerte vinbønder. En av disse var Rainbows End, som ligger mellom Stellenbosch og Franschhoek. Anton Malan er vinmaker, og lager ca 50000 flasker av svært høy kvalitet. Gården produserer bare røde viner, med Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Frenc og Shiraz. De lager også en blend, Mystical Corner, som er et funn.

Ukens vintips er Rainbows End Shiraz 2012.

Dette minner mye om en klassisk fransk vin fra Nord Rhone. Dyp rødlilla farge, med duft av mørke frukter, hvit pepper og lett røyk. Smak av mørk frukt, solbær. Markerte, men godt integrerte tanniner. Vinen passer utmerket til vilt og stekt rødt kjøtt.
Denne vinen, og også Rainbows Ends andre viner, kommer til Norge i løpet av våren, og først til utvalgte restauranter. imageimageKan også spesialbestilles via Vinmonopolet.
Importeres av Global Wines AS.

Comments

There are no comments yet!