Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Ukens vintips fra Global Wines AS

Yllera Cuvi  Rosado.

Vel på plass i Casa Soleil for et par ukers ferie/ jobb. Søndagens vin, Yllera Cuvi Rosado, ble testet uten mat, i varmen ved poolen. Vinen minner på farge som min gamle bestemors jordbærvin, bare at denne er krystallklar. Duften er en symfoni av frukt. Her kan du finne jordbær, bringebær,pære,blåbær, tropiske frukter samt lime.image Smaken er syrerik og frisk, og har en harmonisk struktur med godt sammensatte fruktsmaker. Sitter lenge i munnen til Rose å være.
Vinen er laget av 100% håndplukkede Tempranillo druer, hvor skallet har vært med i gjæringsprosessen 36 timer.Denne vinen passer til pasta, salater, stekt fisk, hvitt kjøtt, samt som ren kosedrikke på en fin sommerdag.
Jeg skylder å gjøre oppmerksom på at Global Wines AS selv importerer denne vinen, og kan smakes på utvalgte restauranter på østlandet.

Comments

There are no comments yet!